rob-agnes.reismee.nl

Op jacht naar een appartement!

Lieve familie en vrienden,

Na het inzegenen van het weekend zijn we wandelend naar huis gegaan.
Zaterdag op jacht gegaan naar huizen, want 13 januari staan we op straat.
Surprised
Ja we hebben last van de nieuwbouw naast ons appartement en Alejandro had ons niet ingelicht. Hij is namelijk nog een pandje voor de verhuur aan het bouwen en dat levert een hoop herrie op. Alejandro kan dat niet oplossen en wil dat wij voor hij op vakantie gaat weg zijn en 13-01-2016 loopt de maand af. Verder was zaterdag de eerste zonloze dag en hebben we 's avonds voor het eerst een lange broek aan getrokken met vestje. 's avonds hebben we een overheerlijk Italiaanse cappuccino gedronken, die je in Italië waarschijnlijk niet vindt, maar o wat was hij zalig. Later nog heerlijk gegeten, we wilde bij Nadia eten (3 jaar geleden heerlijk gegeten), maar helaas ze verkopen alleen nog maar wijn.

Zondagochtend met Nederland gebeld via skype naar Hans en Els en ma Voordouw was ook gezellig van de partij
Laughing
Na het telefoontje op naar de bus voor de lunch bij Daniel en Janet. Onderweg nog een lekker taartje gescoord en de bus kwam al snel. We waren dus iets vroeger en zijn dus nog even huisje wezen kijken, maar helaas niet gemeubileerd. Heerlijke pasta gegeten met een lekker wijntje erbij. Veel gesproken over het huren van gemeubileerde woningen/appartementen en als we niets hebben gevonden, dan zijn we vanaf woensdag bij hun welkom 'erg lief'.

Vandaag de koffers al voor een groot deel ingepakt en helaas geen respons op de huizen. Vanavond hebben we een bezichtiging van een appartement en hopen dat dit het is voor de komende 3 maanden. Net al warm gegeten, dus onderweg nog brood scoren als we de stad ingaan voor bezichtiging.

Zo jullie zijn weer op de hoogte van onze spannende huizenjacht.
Kunnen altijd nog op een bankje in het park slapen... temperatuur is goed!
Wink



Liefs Rob & Agnes


Reacties

Reacties

Polki

O jeetje, en dat jullie tot half januari mochten huren had Alejandro van te voren niet verteld? Dat wordt dus nog een spoedklus om snel iets anders te vinden qua woonruimte. Succes!

Claudia

Natuurlijk gaan jullie een huis scoren!

Pa en Ma Korpel

Goedenmorgen luitjes,
Oei, dat is nogal heftig om n zo'n korte tijd andere geschikte woonruimte (gemeubileerd) te moeten vinden. Het is morgen al de 13e. Hopelijk lukt het nog en anders.... niet in het parkje aub.
We zijn benieuwd hoe het afloopt! sterkte en rustig blijven. Gr. en liefs Pa en Ma.
ps. Rob gefeliciteerd met je broer vandaag!

Els

Ik hoop dat het lukt zus

Anja Mischa Brent en Lars

Gefeliciteerd met je broer(tje).......????????????
Nou, succes met het zoeken van een nieuw huisje!!! Hoop dat het snel gaat lukken. Groetjes van ons allemaal

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!